Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker.   Click to listen highlighted text! Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker. Powered By GSpeech
  • Rhoon - Zonnewijzer
  • Poortugaal - Bomen
  • Albrandswaard - Lam
  • Albrandswaard - Narcissen
  • Albrandswaard - Schaap met lammetjes

GROTE REÜNIE BIJ (ALBERT) EINSTEIN LYCEUM

Diversen
Datum: 13-10-2018 15:00

Locatie: Einstein Lyceum  |  Plaats: Hoogvliet Rotterdam, Nederland

Zaterdag 13 oktober 2018 organiseert het Einstein Lyceum in samenwerking met 123reünie een grote reünie. De aanleiding is het 50-jarig bestaan van de school in het schooljaar 2018-2019. 

Voor de reünie wordt iedereen uitgenodigd die onderwijs heeft genoten of gegeven op onze school die de onderstaande namen heeft gehad:
• Openbare scholengemeenschap Albert Einstein
• Het Einstein Lyceum

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan het Campusplein 18, 3192 CD te Hoogvliet. We stellen de school om 15.00 uur open voor onze reünisten. Om 14.00 uur ontvangen we de oud- en huidige medewerkers. Rond 20.00 uur is de reünie ten einde.

Naast diverse barpunten voor een lekker drankje, is er een broodjesbar aanwezig waar je verschillende broodjes kunt bestellen en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet. 

We hebben een speciale reüniewebsite aangemaakt:  www.reunieeinsteinlyceum.nl. Op deze website vind je alle informatie over de reünie. Je kunt via deze site ook in contact komen met andere oud-leerlingen en (oud)-medewerkers. Een toegangsbewijs bestel je via deze reüniewebsite. 

Ons doel is zo veel mogelijk potentiële reünisten over de reünie te informeren via diverse kanalen. Helaas komt het voor dat we sommige mensen toch niet bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk te verspreiden, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter en LinkedIn of op een feestje. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op de reünie website van het Einstein Lyceum. Zegt het voort, zegt het voort!

Voor vragen of opmerkingen over de reünie kun je contact opnemen met 123Reünie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij als organisatie hebben er zin in en hopen jullie te mogen verwelkomen op zaterdag 13 oktober 2018!

Met vriendelijke groet,

Reüniecommissie Einstein Lyceum
123Reünie

 

Adres
Campusplein 18
3192 CD Hoogvliet Rotterdam, Nederland

 

Alle datums


  • 13-10-2018 15:00

Powered by iCagenda

Kalender

Juni 2019
ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28

Like ons!

Het nieuws uit Rhoon en Poortugaal is in samenwerking met het Albrandswaards Dagblad.

Advertentie

Amber Alert Nederland

[advertentie]
[advertentie]

Rijnmondveilig.nl - Actuele incidenten

  • Brand fietsenwerkplaats Westblaak Rotterdam
    Aan de Westblaak in Rotterdam is eind van de ochtend brand geweest in een fietsenwerkplaats. De brand ontstond in de accu van een elektrische fiets. De fiets kon snel naar buiten worden gebracht en werd daar geblust. Vijf mensen ademden rook in en kregen ter plaatse een medische check.

Het weer in Albrandswaard

Powered by weeronline.nl Altijd jouw weer

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech