Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker.   Click to listen highlighted text! Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker. Powered By GSpeech
 • Albrandswaard - Narcissen
 • Albrandswaard - Schaap met lammetjes
 • Albrandswaard - Lam
 • Poortugaal - Bomen
 • Rhoon - Zonnewijzer

SPORTCLINICS ALBRANDSWAARD 2018

Sport
Datum: 7-05-2018 - 1-06-2018

Locatie: Div Sportverenigingen

De Sportclinics Albrandswaard zijn dé weken van het jaar waarin de sport in Albrandswaard extra onder de aandacht wordt gebracht bij basisschool kinderen van de groepen 3 t/m 8 en hun ouders/verzorgers. Tijdens deze weken kunnen de kinderen na schooltijd “gratis” kennis maken met de vele vormen van sport en bewegen die we in de gemeente hebben.

Om te kunnen sporten ben je vaak verplicht om lid te zijn bij een sportvereniging of organisatie. Helaas gebeurt het regelmatig dat iemand lid wordt van een vereniging, om er later achter te komen dat de sport niet helemaal bij hem/haar past. Hierdoor wordt de motivatie om te sporten minder en ook om een nieuwe sport te zoeken. Dit terwijl sporten juist zo gezond en leuk is.

De “Sportclinics Albrandswaard” zijn de perfecte gelegenheid om eens per jaar de sport en de sportverenigingen in de schijnwerpers te zetten. Op deze manier willen we de kinderen in Albrandswaard, op een laagdrempelige manier, laten zien welke sportmogelijkheden er in de gemeente en omstreken zijn en hoe leuk sporten is. De Buurtsportcoach Albrandswaard organiseert daarom in samenwerking met de sportverenigingen/bedrijven de ‘sportclinics Albrandswaard’ van 7 mei t/m 1 juni 2018.

Meer info/aanmelden kan via: www.albrandswaardactief.nl

 

 

Alle datums


 • Van 7-05-2018 tot 1-06-2018

Powered by iCagenda

Kalender

Januari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Like ons!

Het nieuws uit Rhoon en Poortugaal is in samenwerking met het Albrandswaards Dagblad.

Advertentie

Amber Alert Nederland

[advertentie]
[advertentie]

Rijnmondveilig.nl - Actuele incidenten

 • Lichaam aangetroffen bij Erasmusbrug
  Op de Nieuwe Maas is ter hoogte van de Erasmusbrug een lichaam aangetroffen in het water. Vermoedelijk gaat het om het stoffelijk overschot van de man die gister te water is geraakt aan de Feijenoordkade. Een zoekactie door de hulpdiensten heeft toen niets opgeleverd.
 • Gaslekkage hotel airport
  Bij een hotel bij Rotterdam The Hague Airport heeft korte tijd een gaslekkage plaatsgevonden. 76 mensen zijn tijdelijk opgevangen in de vertrekhal van het vliegveld. De gastoevoer is inmiddels dichtgedraaid. Iedereen mag terug naar binnen.

Het weer in Albrandswaard

Powered by weeronline.nl Altijd jouw weer

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech