Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker.   Click to listen highlighted text! Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker. Powered By GSpeech
  • Poortugaal - Bomen
  • Rhoon - Zonnewijzer
  • Albrandswaard - Lam
  • Albrandswaard - Narcissen
  • Albrandswaard - Schaap met lammetjes

CABARET & ZO - DRIE FINALISTEN CAMERETTENFESTIVAL

Cultuur / Kunst
Datum: 6-02-2020 20:30 - 23:00

Locatie: Kasteel van Rhoon

RHOON – Op donderdag 6 februari brengt de commissie Cabaret & Zo van Stichting Kasteel van Rhoon weer een avondje met een nieuw lichting cabaretiers, de drie winnaars van het Camerettenfestival 2019.  Aanvang van de voorstelling is 20:30 uur op de Klokkezolder.

Cameretten Festival is in 1966 gestart als lustrumactiviteit van de studentenvereniging SSR te Delft. In korte tijd verwierf het festival naam met finalisten als Neerlands Hoop (Bram en Freek), Cabaret Ivo de Wijs en Don Quishocking. Jarenlang was Cameretten het enige in haar soort, met de finale in de aula van de Technische Universiteit met 1500 bezoekers als jaarlijks hoogtepunt op het gebied van jong cabarettalent.

Inmiddels is het festival uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat. Kom naar het Kasteel om keihard te lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 54e editie.

Kaartjes voor de voorstelling bedragen 15 euro per stuk en zijn online te bestellen via de website https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=442  en ook verkrijgbaar bij
@ ThéCafé Rhoon - Julianastraat 57 - website
@ Wijnhuis Rhoon - Strawinskyplein 6 - website

Henk Overdijk - Voorstelling: Ik was erbij

Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk. Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen.Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk. 

Tobi Kooiman (publieksprijs winnaar 2019) - Voorstelling: Logisch

Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma "Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.

Remy Evers (juryprijs winnaar 2019) - Voorstelling: Gewoon Remy

Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Voor de terugblik op Cameretten 2019 zie dit YouTube verslag: https://youtu.be/7VmY-q7iYcQ

Bijschrift foto in de header:

Cabaretiers 6 februari 2020 v.l.n.r. Henk Overdijk, Tobi Kooiman en Remy Evers
Foto’s zijn gemaakt door Anne van Zantwijk

Voor alle andere (komende) activiteiten van de Stichting Kasteel van Rhoon zie het programma op onze website :  https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

 

Telefoon
0611840073
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Dorpsdijk 63, Rhoon

 

Alle datums


  • 6-02-2020 20:30 - 23:00

Powered by iCagenda

Kalender

September 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Like ons!

Het nieuws uit Rhoon en Poortugaal is in samenwerking met het Albrandswaards Dagblad.

Advertentie

Amber Alert Nederland

[advertentie]
[advertentie]
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech