Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker.   Click to listen highlighted text! Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker. Powered By GSpeech
  • Albrandswaard - Lam
  • Poortugaal - Bomen
  • Albrandswaard - Schaap met lammetjes
  • Rhoon - Zonnewijzer
  • Albrandswaard - Narcissen

Gemeente Albrandswaard

  1. Op dinsdag 20 november houden de politie en de gemeente een wijkschouw in Rhoon-Noord. De wijkschouw begint om 18.00 uur bij Villa het Oog aan de Dorpsdijk 40 in Rhoon. Loopt u met ons mee?

  2. Tijdens de wintermarkt op vrijdag 23 november is de Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal vanaf 14.00 uur geopend. Bezoekers kunnen de tentoonstelling ‘Blik op de jaren zestig’ bekijken, waarin in brede zin aandacht wordt geschonken aan de jaren ’60.

  3. In de week van 29 oktober zijn gestart met de ‘najaarsronde’ van het maaien langs sloten en vijvers. We maaien vanaf de kant, met trekkers met een maaikorf erachter. Hiermee maaien wij het riet. Ook werken we vanuit kleine bootjes. Onderhoud is nodig om te voorkomen dat sloten en vijvers dichtgroeien en de doorstroming minder wordt.

  4. Binnenkort gaan wij de speelplek aan de Wilhelminastraat opknappen. De oude speeltoestellen en beplanting worden weggehaald en er komen nieuwe speeltoestellen en beplanting voor in de plaats. Via een online enquête kon u kiezen uit twee ontwerpen.

  5. In Albrandswaard staan veel lichtmasten en lampen die de straten 's avonds en 's nachts verlichten. Soms gaat een lamp stuk en doet een straatlantaarn het niet meer. Nu de donkere dagen er weer aan komen, gaan onze medewerkers van Beheer en Onderhoud op pad om dat in kaart te brengen. Op maandagavond 12 november maken zij een rondje door alle wijken. Ze noteren en markeren waar de verlichting het niet doet.

Like ons!

Het nieuws uit Rhoon en Poortugaal is in samenwerking met het Albrandswaards Dagblad.

Advertentie

[advertentie]
[advertentie]
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech