Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker.   Click to listen highlighted text! Welkom op Albrandswaardig.nl - Voorlezen van tekst is mogelijk. Selecteer de tekst en klik op de speaker. Powered By GSpeech
 • Poortugaal - Bomen
 • Albrandswaard - Narcissen
 • Albrandswaard - Schaap met lammetjes
 • Rhoon - Zonnewijzer
 • Albrandswaard - Lam

Heb jij in je bedrijf, (sport)kantine, winkel of een andere publieke plaats een beeldscherm hangen?

Dat is mooi! Wij zouden het erg waarderen als je hier een afbeelding mee zou kunnen laten draaien van ons. Wij willen graag zo veel mogelijk inwoners enthousiasmeren deel te nemen aan activiteiten en anderen te ontmoeten. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Uiteraard kunnen wij een bericht plaatsen op facebook met foto en dankwoord.

Natuurlijk mag je ook middels een RSS Feed de 10 aankomende items weergeven. Gebruik dan onze gratis RSS Feed!

 

Lees hier het lokale nieuws in samenwerking met het Albrandswaards Dagblad

 • Grote brand in varkensstal Streefkerk

  22-08-2019 | 18:15 uur

  In een varkensstal in Streefkerk (Zuid-Holland) woedt donderdagmiddag brand. Het gaat volgens de brandweer om een grote varkensstal. Hulpdiensten zijn ingezet om de dieren te redden.

  Er is erg veel rook die in de wijde omgeving is te zien. De brandweer spreekt van een zeer grote brand. Het agrarische bedrijf staat aan de Middenpolderweg.

  Lees meer...
 • Dronken man bedreigt en beledigt agenten

  22-08-2019 | 16:33 uur

  Een dronken man uit Poeldijk heeft agenten in Rotterdam-Schiebroek bedreigt en beledigd nadat hij op een bankje sliep. Agenten spraken de man aan. De 33-jarige man is aangehouden.

  De dienstdoende agenten kregen de melding nadat de man een vrouw lastig zou hebben gevallen. ” ***politie, ik ga jullie afmaken”, was één van zijn uitspraken. Toen agenten hem wilden aanhouden verzette de man zich hevig. Omstanders schoten bij de aanhouding te hulp.

  Lees meer...
 • Vier auto's verongelukt door spookrijder

  22-08-2019 | 16:29 uur

  Op de Van Brienenoordbrug in Rotterdam zijn donderdagmiddag vier auto's betrokken geraakt bij een ongeluk vanwege een spookrijder. De spookrijder is in botsing gekomen met drie andere voertuigen. 

  De spookrijder zelf is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Andere bestuurders zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar zij waren niet gewond.

  Door de botsingen werden de rijstroken afgesloten. Kort na 16.00 uur zijn deze weer vrijgegeven. 

  Lees meer...
 • Man zwaargewond na val van schip

  22-08-2019 | 16:24 uur

  Een man is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van een schip viel. De man is aan de Woudrichemstraat in Rotterdam per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

  Het slachtoffer zou van zo'n drie meter naar beneden zijn gevallen. Hoe ernstig hij eraan toe is, is onduidelijk.

  Lees meer...
 • Ongeval na verkeersruzie: 3 zwaargewonden

  22-08-2019 | 15:01 uur

  In Rotterdam zijn woensdagavond drie mensen zwaargewond geraakt door een aanrijding. De politie denkt dat er een verkeersruzie voorafging aan het ongeval en zoekt getuigen.

  Bij de aanrijding op de Tjalklaan reed volgens de politie een auto, een Fiat, met gedoofde lichten door rood en botste op een andere auto. De twee inzittenden van die auto raakten zwaargewond. Ook de 23-jarige bestuurder van de wagen die door rood zou zijn gereden is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou eerder elders in Rotterdam ruzie hebben gekregen met de bestuurder van een busje. Dat busje werd op de Westzeedijk aan de kant gedrukt omdat de 23-jarige op het laatste moment wilde invoegen. De bestuurder van het busje reed kort voor de aanrijding nog achter de Fiat maar hij stopte voor rood, aldus de politie.

  Lees meer...
 • Ballemaker en Jacobs in vliegende auto

  22-08-2019 | 14:58 uur

  Ballemaker en Jacobs in vliegende auto Ballemaker en Jacobs in vliegende auto

  Lees meer...
 • Meer bijna-aanrijdingen bij werk op spoor

  22-08-2019 | 14:49 uur

  Bij werkzaamheden aan het spoor zijn dit jaar elf bijna-aanrijdingen gebeurd. Dat zijn er drie meer dan in heel 2018. Spoorbeheerder ProRail vraagt medewerkers en onderaannemers dan ook om tijdens het werk extra alert te zijn.

  Bij een van de gemelde incidenten stak een medewerker sporen over aan de Zuidasdok in Amsterdam. Hij dacht dat de sporen buiten gebruik waren, maar de metro reed nog. In Groningen kon een monteur op het laatste moment voor een aanstormende trein wegkomen nadat hij het waarschuwingssignaal niet had gehoord. De cijfers over de bijna-aanrijdingen zijn bekendgemaakt door stichting railAlert. De stichting is eerder door ProRail en spooraannemers opgericht om dodelijke ongelukken te voorkomen bij werkzaamheden aan het spoor. RailAlert noemt de toename "een zeer zorgwekkende ontwikkeling".

  Lees meer...
 • Koninklijke familie begeleidt kist Christina

  22-08-2019 | 14:09 uur

  De koninklijke familie heeft donderdagmorgen de kist met het lichaam van prinses Christina begeleid van de Koepel van Fagel op het terrein van Paleis Noordeinde naar het koetshuis van de Koninklijke Stallen.

  Daar vindt een besloten afscheidsbijeenkomst plaats. De prinses, die vrijdag op 72-jarige leeftijd overleed, wordt later op de dag gecremeerd. Op verzoek van de prinses leveren enkele laureaten van het naar haar vernoemde Prinses Christina Councours een muzikale bijdrage.

  De drie kinderen van prinses Christina, Bernardo, Juliana en Nicolás, volgden als eerste de kist. Daarachter kwamen haar zussen Beatrix, Irene en Margriet, met zwager Pieter van Vollenhoven en het koningspaar, zonder hun dochters. Alleen prins Constantijn en prinses Laurentien hadden hun kinderen bij zich. Bij de rest van de familie ontbraken de prinsessen Annette en Anita. Ook de verzorgster van prinses Christina liep mee met de Oranjes.

  De kist stond sinds dinsdag, omringd door kransen en zonnebloemen, opgesteld in de als 'chapelle ardente' ingerichte Koepel van Fagel. Daar verzamelde de koninklijke familie zich voor het wegdragen naar de even verderop gelegen stallen.

  Lees meer...
 • Loes Luca en Jack Wouterse in Volle Zalen

  22-08-2019 | 13:29 uur

  Rotterdammers Loes Luca en Jack Wouterse doen mee aan het nieuwe seizoen van Volle Zalen. Ook zanger Huub van der Lubbe, Freek de Jonge, theatermaker Ivo van Hove en de cabaretiers Herman Finkers en Alex Klaassen worden door Cornald Maas geportretteerd. Dat meldt AVROTROS donderdag.

  Maas heeft het zevental dit jaar van nabij gevolgd en belangrijke momenten meegemaakt. Drie van hen - Herman Finkers, Loes Luca en Freek de Jonge - spelen de hoofdrol in nieuwe Nederlandse speelfilms. Ivo van Hove wordt komende maand onderscheiden met de Johannes Vermeer Prijs, Finkers ontvangt op 25 november de Blijvend Applaus Prijs voor zijn gehele oeuvre.

  De nieuwe reeks Volle Zalen is vanaf 29 oktober te zien op NPO 2.

  Lees meer...
 • Spijkenisser koor zoekt nieuw zangtalent

  22-08-2019 | 12:47 uur

  Het muzikale koor Ars Nova uit Spijkenisse is op zoek naar nieuw zangtalent.

  Het koos bestaat momenteel uit zestien leden, maar wil doorgroeien naar twintig leden. Er wordt acapella gezongen als met muzikale begeleiding. Het eerste concert is zondag 3 november voor de gezamenlijke kerken in Spijkenisse. In Rhoon en Spijkenisse staan voor 20 en 21 december speciale kerstconcerten gepland. Daar zal ook een panfluitspeler bij aanwezig zijn.

  Voor meer informatie kunt u kijken op www.kleinkoorarsnova.nl. Aanmelden per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-54634751.

  Lees meer...

Het lokale nieuws wordt gebracht door onze nieuwspartner: Albrandswaards Dagblad

Like ons!

Het nieuws uit Rhoon en Poortugaal is in samenwerking met het Albrandswaards Dagblad.

Advertentie

[advertentie]
[advertentie]

Rijnmondveilig.nl - Actuele incidenten

 • Brand Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
  Bij het constateren van rookontwikkeling in een koelkast is direct het brandalarm in werking gesteld. Een bouwdeel met 5 verdiepingen is korte tijd ontruimd geweest. Ongeveer 100 medewerkers en bezoekers van een polikliniek moesten wachten tot de ruimtes weer werden vrijgegeven.

Het weer in Albrandswaard

Powered by weeronline.nl Altijd jouw weer

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech